De badjas is een comfortabel en veelzijdig kledingstuk dat bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. De badjas is in eerste instantie ontworpen om te dragen voor en na het nemen van een bad of een douche Wanneer het bad nog moet vollopen draagt u de badjas zodat u lekker warm blijft voor u het bad instapt. Wanneer u weer uit bad stapt onder de douche vandaan komt zorgt de badjas ervoor dat je snel droog wordt. De stof neemt water op en het kledingstuk draagt daarnaast ook nog heerlijk warm.

De badjas als ochtendjas

De badjas wordt ook vaak ochtendjas genoemd en dat is natuurlijk niets voor niets. Het kledingstuk bedekt je hele lichaam. U kunt heerlijk ontbijten in uw comfortabele badjas of genieten van een kop koffie voordat u de douche onder stapt en u klaarmaakt voor de dag. Wanneer er onverwachts iemand langs komt bent u alsnog geheel bedekt zonder dat u al uw kleding aan hoeft te trekken. Hetzelfde geldt natuurlijk in de avond. Wanneer u ’s avonds een heerlijke douche neemt kunt u uw badjas aantrekken waar u vervolgens de rest van de avond op de bank in kunt ontspannen.

In de sauna

De badjas is een heerlijk warm kledingstuk en wordt daarom ook veel gebruikt in de sauna. Het gebruik van een badjas is in een saunacomplex ook verplicht. Tijdens een dag wellness komt u geheel tot rust. In de sauna zelf maakt u gebruik van een handdoek maar tussen de saunagangen komt een badjas zeker van pas. U blijft door het dragen van een badjas lekker warm en tijdens het eten in het restaurant op het complex is het ook verplicht om de badjas te dragen.

De badjas als kinderkledingstuk

Uw kinderen doet u ook een groot plezier met een badjas en voor uzelf is ook erg makkelijk. Na het douchen of een bad trekt u de badjas gemakkelijk bij uw kind aan. Kinderen vinden het heerlijk om lekker te ontspannen of te spelen in hun badjas omdat het kledingstuk fijn draagt en warm houdt.