Een badjas mag niet ontbreken in uw garderobe. Dit fijne kledingstuk draagt heerlijk maar kan er ook nog eens heel leuk uitzien. Badjassen zijn er in allerlei soorten en maten. De meest bekende badjas is natuurlijk het middellange witte badstoffen model. Maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk. Voor zowel mannen als vrouwen en kinderen zijn er badjassen verkrijgbaar in verschillende modellen, gemaakt uit verschillende materialen en in vele soorten kleuren. Wilt u echt een unieke badjas, personaliseer uw badjas dan.

Badjas met naam

Bent u op zoek naar een unieke badjas of juist een uniek geschenk om aan iemand te geven, kies dan voor een gepersonaliseerde badjas met bedrukking of borduring van een naam. Op de badjas kunt u uw eigen naam of die van een ander laten plaatsen. Dit is zowel mogelijk op de voor- als achterzijde van de badjas. Eerst kiest u het soort badjas en vervolgens heeft u keuze uit verschillende kleuren garen en verschillende lettertypes. De badjas met naam is een leuk geschenk voor verschillende gelegenheden. U kunt er ook voor kiezen om een andere tekst op de badjas te laten zetten, alles is mogelijk.

Badjas met logo of eigen ontwerp

Het is natuurlijk ook mogelijk om een logo op uw badjas te laten drukken of borduren. Denk bijvoorbeeld aan een badjas voor een sportteam met het logo van de sportclub op de badjas voor iedere speler. Het laten borduren of drukken kan van een logo kan natuurlijk ook op allerlei verschillende soorten badjassen. Een geheel eigen badjas ontwerpen met een leuke print of een combinatie van een print en uw naam behoort ook tot de mogelijkheden. Vooral kinderen houden van kleurrijke badjassen met een leuke print en vinden het ook te gek om hun naam op de badjas te zien staan.

Bekijk het aanbod aan badjassen, maak uw keuze, wees creatief en ontwerp zo je unieke badjas in een handomdraai.